​ENERGIANLÆG​

​- Specialist i damp, hedtvand,​ hedtolie og energioptimering

​Dampgenerator – nem og effektiv energi

Et yderst attraktivt alternativ til den klassiske dampkedel er en dampgenerator. Hos Chr. Møller A/S har vi erfaringen og ekspertisen til at varetage installationen af alle energikilder.

Fordele ved en dampgenerator

En dampgenerator kan både fås som vandretliggende eller lodretstående. Men der er flere fordele. Der er blandt andet ingen krav om opstillings- og ibrugtagnings-tilladelse eller om deciderede certificerede kedelpassere. En generator er med andre ord af stor sikkerhedsmæssig karakter og kan ofte være en billigere løsning end en dampkedel.

Vi klarer det hele

Ved behov kan vi stå for alt vedrørende installationen af en ny dampgenerator, hvor vi både står for svejsning, udsugning med mere.

Med Chr. Møller A/S er du garanteret en komplet og professionel færdigmonteret dampgenerator inklusiv fødepumpe, regulering, sikkerhedsudstyr og styretavle.

Ud fra vores ekspertviden og erfaring på området, sørger vi for at finde den rette løsning, som dækker dine behov.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om fordele og ulemper ved en dampgenerator, kan du til enhver tid kontakte os på telefon 65 99 10 99 eller e-mail info@chrmoeller.dk.

Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular, som du finder her.

​​FÅ ET GODT OG UFORPLIGTENDE TILBUD!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. 

Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt