Projektering inden for damp, hedtvand og hedtolie

Vi har over 50 års erfaring

Ønsker du hjælp til projektering inden for damp, hedtvand og hedtolie? Så kan vi hjælpe med både rådgivning og installation.

Hos Chr. Møller A/S er vi højt specialiseret inden for installation og vedligeholdelse af kedelanlæg. Vi er kort sagt førende inden for vores felt, og vi har mere end 50 års erfaring. Vi sætter en ære i at levere driftssikre kvalitetsløsninger til energiforbrugende virksomheder i hele Danmark.

Vi leverer løsninger med optimal energiudnyttelse

Vi tilbyder gerne råd og vejledning i projekteringsfasen, hvor vi i tæt samarbejde med dig som kunde afdækker de aktuelle behov og konkrete muligheder inden for området. Vi varetager også gerne den efterfølgende installation og service.

Vores speciale er dampkedler, el-dampkedler, hedtoliekedler og varmtvandskedler med videre. Vi tilpasser det enkelte anlæg, så du opnår en optimal energiudnyttelse, og så det lever op til alle dine ønsker, behov og krav.

Ved projektering hjælper vi typisk med:

-​​Layout

-​Gasprojekt

-​Valg af anlægstyper

-​Analyse af energibehov

-​Udarbejdelse af PI-diagram

-​Forhåndsgodkendelse af layout ved bemyndiget organ

-​Råd og vejledning i forhold til energitilskud.

Hør mere om vores hjælp i forbindelse med projektering

Kontakt os gerne, hvis du ønsker hjælp til projektering af en ekspert inden for damp, hedtvand og hedtolie. Vi fortæller gerne mere om vores løsninger og priser, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede rådgivning og eventuelle installation. 

Hvordan kan vi hjælpe?​

​​Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds behov.

Ring på telefon 65 99 10 99