Energianlæg til energiforbrugende virksomheder

Vi leverer kundetilpassede kvalitetsløsninger

Skal din virksomhed have et nyt energianlæg? Så er vi de rette til at hjælpe dig. Hos Chr. Møller A/S er vi eksperter inden for projektering, installation og vedligeholdelse af alle former for kedelanlæg og rørsystemer til energiforbrugende virksomheder.

Vi hører til blandt de førende virksomheder inden for kedelanlæg, og vi har over 50 års erfaring med faget. Vi sætter en ære i at levere kundetilpassede løsninger i høj kvalitet. Vi er naturligvis landsdækkende og servicerer erhvervskunder i hele Danmark.

Vi tilbyder alt fra projektering til vedligeholdelse

Vores spidskompetence er at levere og installere komplette, færdigbyggede kedelanlæg og rørsystemer, der bliver individuelt tilpasset og optimeret. Du kan vælge imellem nye og brugte kedler, og vi tilbyder både salg og udlejning.

Vi har også store kompetencer med service, reparation og anden vedligeholdelse, herunder energioptimering, af nye og ældre anlæg. Derudover tilbyder vi rådgivning og projektering. 

Inden for energianlæg tilbyder vi blandt andet:

-​Dampkedler

-​El-dampkedler

-​Hedtoliekedler

-​Dampgeneratorer

-​Varmtvandskedler.

Kontakt os for at høre om vores udvalg af energianlæg

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser og produktudvalg inden for energianlæg, og vi fortæller også gerne mere om vores priser for de forskellige løsninger. Samtidig kan vi give råd og vejledning. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på energianlægget.​

Hvordan kan vi hjælpe?​

​​Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds behov.

Ring på telefon 65 99 10 99