​Rørsystemer – installation og service af rørsystemer

Vi har landsdækkende service af rør til kedler

Er du på udkig efter en ekspert i installation og service af rørsystemer? Så er vi den rette til opgaven. Hos Chr. Møller A/S er vi eksperter inden for installation og vedligeholdelse af rør til kedelanlæg, og vi kan også ordne dine rør.

Vi sætter en ære i at levere driftssikre løsninger i høj kvalitet, og det har vi gjort i over 50 år. Derfor hører vi til blandt de førende virksomheder inden for vores fag. Vi er landsdækkende og kører ud til erhvervskunder i hele Danmark.

Vi hjælper med alt fra rør til komplette anlæg

Vi er højt specialiseret inden for kedler og rør, og vi tilbyder både projektering og installation. Det kan være montering af enten en kedel eller af rør. Vi kan også levere et komplet, færdigbygget kedelanlæg. Det bliver naturligvis individuelt opbygget og tilpasset.

Vi tilbyder endvidere alle former for service af rør og kedler, og vi har et bredt udvalg af reservedele. Du kan ringe efter os i forbindelse med løbende vedligeholdelse eller en akut reparation. 

Vi tilbyder service af rørsystemer til blandt andet:

-​Dampkedler

-​El-dampkedler

-​Hedtoliekedler

-​Dampgeneratorer

-​Varmtvandskedler.

Få en pris på installation eller service af rørsystemer

Du er meget velkommen til at få en snak om dine ønsker og behov. Samtidig kan du høre mere om vores priser for rør og vedligeholdelse. Derpå finder vi frem til en skræddersyet løsning, som passer til din virksomhed. Vi giver naturligvis professionel rådgivning, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på installation eller service af rørsystemer.​

Hvordan kan vi hjælpe?​

​​Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds behov.

Ring på telefon 65 99 10 99