Service af kedelanlæg og udlejning af kedelanlæg

Hos Chr. Møller A/S har vi et bredt udvalg af kedelanlæg til erhvervskunder. Vi sælger både nye og brugte kedler, tilbyder udlejning af kedelanlæg med en komplet og mobil løsning og yder service af kedelanlæg.

Salg og udlejning af kedelanlæg til ethvert formål

Vi har et bredt sortiment af kedelanlæg, og du kan for eksempel købe eller leje anlæg som:

De forskellige typer af kedelanlæg adskiller sig fra hinanden på flere områder, blandt andet på temperaturen. Det er derfor vigtigt med en vurdering af dine behov, så du får det anlæg, der egner sig bedst til den konkrete opgave.

Vi kommer derfor gerne ud og kigger din virksomhed, så vi kan finde frem til den mest hensigtsmæssige løsning for dig.

Bredt udvalg af reservedele til kedelanlæg

Når vi yder service af kedelanlæg, er det nødvendigt at have de rette reservedele til kedelanlæg tilgængelige. Vi er derfor altid lagerførende på et bredt udvalg af reservedele til kedelanlæg, så vi kan give dig en komplet service.

Vi tilbyder professionel rådgivning, hvor vi deler ud af vores mangeårige erfaring og ekspertviden. Med et kedelanlæg fra Chr. Møller A/S er du sikret den bedst mulige løsning.

Kontakt os og hør mere om service af kedelanlæg

Ønsker du at høre mere om vores salg og udlejning af kedelanlæg – nye såvel som brugte – skal du endelig ikke tøve med at kontakte os for yderligere information. Vi fortæller også gerne, hvilke reservedele til kedelanlæg, vi har på lager.

Ring på telefon 65 99 10 99 eller skriv en mail på info@chrmoeller.dk og få professionel service af kedelanlæg.

Hvordan kan vi hjælpe?​

​​Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds behov.

Ring på telefon 65 99 10 99