Rørmontage for energiforbrugende virksomheder

Vi har over 50 års erfaring med rør og kedler

Ønsker du professionel rørmontage? Så er vi den rette til at hjælpe dig, og vi er gerne med hele vejen fra den indledende analyse til den afsluttende montage. Hos Chr. Møller A/S er vi med andre ord eksperter inden for projektering, installation og vedligeholdelse af rørsystemer til kedelanlæg.

Vi er en førende leverandør og montør inden for rør og kedler, og vi har mere end 50 års erfaring. Vi sætter en ære i at levere driftssikre løsninger, som er i høj kvalitet. Vi er landsdækkende og kører ud til energiforbrugende virksomheder i hele Danmark.

Vi hjælper med analyse, beregning og montage

Vi har stor ekspertise med opstilling af blandt andet dampkedler, el-dampkedler, hedtoliekedler og varmtvandskedler med videre. Vi har også stor ekspertise med alle former for rørmontage i forbindelse med nye og gamle anlæg. Derudover tilbyder vi service og reparation af kedelanlæg og rørsystemer. Vi har samtidig et omfattende udvalg af reservedele. 

Vi står naturligvis til rådighed med professionel rådgivning. Vi kan hjælpe med alt fra analyse og beregning til installation af komplette, færdigbyggede kedelanlæg og rørsystemer. Vi tilbyder også montage eller udskiftning af ældre rør. Alle vores løsninger bliver individuelt opbygget og tilpasset i forhold til ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud på rørmontage

Du er velkommen til at indhente flere oplysninger om vores produkter og ydelser, herunder om vores priser. Vi kommer gerne ud for at få et bedre overblik og for at gennemgå mulighederne. Derpå kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god pris på rørmontage.​

Hvordan kan vi hjælpe?​

​​Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds behov.

Ring på telefon 65 99 10 99