Dampkedler og dampkedelanlæg af høj kvalitet

Stort udvalg i alle størrelser og former

Ved Chr. Møller A/S har vi et bredt udvalg af klassiske dampkedler i alle størrelser og former – alle af samme pålidelighed og høje kvalitet.

Vi har stor erfaring på området og kan levere både større og mindre dampkedler til din virksomhed - alt efter ønsker og behov. Vi tilbyder en landsdækkende service, og tager derfor opgaver for kunder overalt i Danmark.

​​Dampkedelanlæg med stor dampydelse

Har du brug for et dampkedelanlæg, der skal kunne klare lidt større dampydelser, kan en klassisk 2- og 3-træks røgrørskedel meget vel være det rette valg.

Denne type dampkedelanlæg er velegnet til stærkt varierende belastninger og indeholder en stor mængde fødevand, som giver et stort energiindhold.

Dampkedker vs. damgenerator

Dampkedler kan på grund af deres store kapacitet også fylde meget og have en lang opvarmningstid. Derfor er det vigtigt at vurdere, hvilken løsning der er bedst for dig. Det kan også være, at du har mere glæde af en dampgenerator.

Vi deler gerne ud af vores erfaring og guider dig og din virksomhed til den bedst mulige dampvarmeløsning. Ønsker du service af dit anlæg, så har vi også den nødvendige ekspertise og de rigtige reservedele til at sikre velkørende dampkedler.

Kontakt os for yderligere information

Kunne du tænke dig yderligere information om vores service - eller er du i tvivl om, hvilken form for dampkedelanlæg du skal vælge - er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 65 99 10 99 eller info@chrmoeller.dk

Vi forhandler bl.a. dampkedler fra:​

Hvordan kan vi hjælpe?​

​​Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds behov.

Ring på telefon 65 99 10 99