El-dampkedler og et bredt udvalg af reservedele til dampkedler

Vi er førende inden for energianlæg og rørsystemer

Er du på udkig efter en leverandør af el-dampkedler eller reservedele til dampkedler? Så kan vi hjælpe dig med det ønskede produkt. Hos Chr. Møller A/S er vi eksperter i projektering, installation, service og reparation af alle typer kedelanlæg og tilhørende rørsystemer.

Vi har over 50 års erfaring og hører til blandt de førende virksomheder inden for kedelanlæg. Vi lægger stor vægt på at levere de rette produkter og løsninger til vores kunder. Vi er naturligvis landsdækkende og servicerer dermed erhvervskunder i hele Danmark.

Vi tilbyder færdigbyggede anlæg og reservedele til anlæg

Vi er lagerførende i elektriske dampkedler. Derudover har vi et bredt reservedelsudvalg til elektriske dampkedler.

Vi kan blandt andet levere og eventuelt installere:

-​Reservedele til dampkedler

-​El-dampkedler fra 6,39 kW til 120 kW

-​Komplette, færdigbyggede anlæg og kedelanlæg, der opbygges efter den enkelte applikation.

Vi har endvidere et bredt program af større kedler, der er på mere end 120 kW, såsom DanStowe og Colin Walkers, hvis der er behov for højere ydelser.

Vi har stor ekspertise med installation, service og reparation af alle former for kedel- og røranlæg. Det gælder også vedligeholdelse af blandt andet ventiler, kondensudladere og vandstandsarmaturer med videre. Derudover har vi stor ekspertise med energioptimering af kedelanlæg.

Få et tilbud på el-dampkedler eller reservedele til dampkedler

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores udvalg og priser på el-dampkedler og reservedele til dampkedler. Vi hjælper gerne med professionel rådgivning inden for projektering, levering og vedligeholdelse. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede løsning.

Hvordan kan vi hjælpe?​

​​Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds behov.

Ring på telefon 65 99 10 99