​Varmtvandskedler – bredt udvalg af brugte kedler

Vi har stor ekspertise med rør og kedler

Leder du efter en specialist i varmtvandskedler? Så er vi det rette valg til din virksomhed. Hos ​Chr. Møller A/S har vi specialiseret os projektering, installation og service af kedelanlæg og rørsystemer.

Vi har stor erfaring og bred ekspertise inden for området, og vi sørger altid for at finde den rette løsning til vores kunder. Vi er landsdækkende og servicerer erhvervskunder i hele Danmark.

Alle kedler er funktionsdygtige og driftssikre

Vi tilbyder salg og udlejning af både nye og brugte kedler. Her på denne side har vi samlet et repræsentativt udvalg af vores brugte varmtvandskedler. Vi kan også hjælpe dig, selvom du ikke finder den ønskede varmtvandskedel her på siden. 

Vores udvalg består typisk af fabrikater såsom Danstoker, Viesmann og lignende. Nogle er af nyere dato, mens andre kan være noget ældre. Alle varmtvandskedlerne er naturligvis fuldt funktionsdygtige og driftssikre. De er med andre ord renoverede og klar til opstilling.

Vi har stor ekspertise inden for installation, service og reparation af kedel- og røranlæg. Det gælder også vedligeholdelse af ventiler, vandstandsarmaturer og kondensudladere med videre. Derudover har vi stor ekspertise med energioptimering af kedelanlæg.

Hør mere om vores udvalg af varmtvandskedler

Kontakt os gerne for at få råd og vejledning og for at høre mere om vores priser på brugte varmtvandskedler. Samtidig kan vi fortælle mere om vores andre kedelanlæg, herunder nye kedler. Derpå kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris på en brugt varmtvandskedel.​

2700451 Varmtvandskedel

Fabrikat: Danstoker

Model: VE-M2000

Ydelse: 2326 kW - Max. 4 bar

Max. temp: 120​°C

Årgang: 1998

Brænder: Weishaupt

3200501 Varmtvandskedel

Fabrikat: Danstoker

Model: VE-H

Ydelse: 1450 kW 

Årgang: 1977

3300007 Varmtvandskedel

Fabrikat: Viesmann

Model: VSB89

Ydelse: 932 kW

Brænder: Weishaupt G7/1-D

3300445 Containercentral med Varmtvandskedel

Containercentral med varmtvandskedel 2 MW kedel. Danstoker TVA 1987 2000KW 6,5 Bar Brænder Weishaupt RL8 årg. 1987 Container bxhxl 4x4x10 23 ton

Hvordan kan vi hjælpe?​

​​Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale om din virksomheds behov.

Ring på telefon 65 99 10 99